Privátní Vila Neda je vzdálena cca 390 m od pláže a 600 m od centra Makarské. Studia a apartmány se nachází ve všech patrech vily. Parkování u Vily Neda a připojení k internetu zdarma.

Všechny ceny a objednávka

Makarská riviéra ležící 62 km jižně pod Splitem je považována za jednu z nejkrásnějších částí jadranského přímoří. Pláže jsou pokryty bílými oblázky a obklopeny bujnou vegetací. Nad pobřežím se majestátně tyčí horský masiv Biokovo, který celé riviéře dodává zdání pohádkové kulisy, zároveň má však i praktický význam, neboť chrání před větry z vnitrozemí. Na svazích se pěstuje vinná réva, z níž se lisuje známé dezertní víno Prošek. Městečko Makarská se 13 tisíci obyvateli je rušné středisko s přístavem, patřící k nejoblíbenějším letoviskům Makarské riviéry. Večerní hodiny vyplňuje bohatý kulturně – zábavný program v centru Makarské.

Překrásná dlouhá bílá oblázková pláž s postupným vstupem do moře, vhodné zejména pro děti. Pláž je lemována piniemi, které tvoří příjemný stín. Na pláži jsou sprchy, možnost zapůjčení lehátek za poplatek.
Můžete zde využít bohaté kulturní a sportovní vyžití, tenisové kurty, minigolf, půjčování jízdních kol, potápění, různé vodní sporty na pláži, (lodičky, šlapací kola, motorové čluny, skútry). Možnost lodních výletů na ostrovy Brač a Hvar, příjemné procházky podél moře do Tučepi a do hor.
Venkovní gril s posezením, možnost grilování, parkování u vily zdarma a připojení k internetu přes Wi-Fi (bez záruky).

Doporučení z CK Rywal

  • Z vlastní zkušenosti jsem se přesvědčila o tom, že vila Neda nabízí čisté a prostorné ubytování s překrásnou pláží v dostatečné blízkosti. Navíc za bezkonkurenční ceny. Tuto vilu můžu s klidným srdcem doporučit všem našim klientům.
    Ivana Rybiářová, ředitelka
    Ivana Rybiářová foto

Hodnocení klientů: 9,2 z 10 ★★★★★★★★★☆

Lucie hodnotí za rodinu s většími dětmi pobyt v srpnu 2020 ★★★★★★★★★★

Klady:
We had an amazing time in Croatia. Vila Neda is privately own by Mrs Neda, who is very friendly and always tries to be very helpful. We rented the top floor of the Vila and had fantastic view of the see and also the majestic mountain behind the vila.

Zápory:
We had a half board - breakfast and dinners prepared and cooked by RESTAURANT MARA, unfortunately to our disappointment the food was not cooked/prepared very tasty and also the staff were lacking good customer service...to be honest one of the breakfast assistant had no manners at all.

Pavel hodnotí za pár ve středním věku pobyt v září 2022 ★★★★★★★★★☆

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Studio 1/2: jednopokojové s manželským lůžkem, kuchyňský kout vybavený základním nádobím na vaření, vlastní sociální zařízení, terasa nebo balkon. Ve 3. patře již s novou klimatizací.
Studio 1/2+1: jednopokojové s manželským lůžkem a jednou přistýlkou, kuchyňský kout vybavený základním nádobím na vaření, vlastní sociální zařízení, terasa nebo balkon. Ve 3. patře již s novou klimatizací.
Studio 1/3 (+2): manželské lůžko a 1 lůžko se sociálním zařízením v jedné místnosti, přes chodbu v druhé místnosti se nachází kuchyňka vybavená základním nádobím na vaření, rozkládací gauč pro 2 osoby, TV, klimatizace a balkon s výhledem na moře. Studio se nachází ve 3. poschodí. Studio musí být obsazeno minimálně 4 osobami.
Apartmán 1/4 (+1) v patře: dvoupokojový, ložnice se 2 lůžky a 1 přistýlkou (pouze pro dítě do 8 let), prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou a se 2 lůžky, mikrovlnná trouba, koupelna s WC, TV/SAT, balkon nebo terasa. Apartmán ve 3. poschodí má balkon s výhledem na moře (venkovní posezení – stůl a 4 židle), apartmán v přízemí má terasu s posezením.

Studia a apartmány ve 3. poschodí vily mají výhled na moře a také překrásný výhled na Makarskou a okolní ostrovy Hvar a Brač.
Studia a apartmány v přízemí mají terasu s posezením (stůl a židle).

NOVINKA: připojení k internetu přes Wi-Fi.

Stravování

Příprava jídel ve vybaveném kuchyňském koutu studia nebo apartmánu (rychlovarná konvice, lednice, základní nádobí). Možnost dokoupení polopenze (kontinentální snídaně, večeře výběr z menu) nebo jen večeří. Stravování v nedaleké restauraci „MARA“.

Slevy

Slevy (vlastní doprava):
1 dítě do 8 let na přistýlce (jako 5. osoba) ZDARMA při zaplacení celého apartmánu 1/4
1 dítě do 6 let na přistýlce (jako 5. osoba) ZDARMA při zaplacení celého studia 1/3+2

Slevy (autobusová doprava):
ubytování pro 1 dítě do 6 let ZDARMA (ve studiu 1/3+2 na přistýlce jako 5. osoba) – dítě platí dopravu 2 990 Kč.

Příplatky

Klimatizace 5 EUR/ den a studio nebo apartmán (platba na místě). Poplatek za jednoho malého psa 600 Kč/ týden (jen u studia v přízemí), do ostatních studií a apartmánů není povolen pobyt se psem.
Autobusová doprava dospělá osoba 2 990 Kč., příplatek za svoz 500 Kč / osoba.
Studio i apartmán musí být plně obsazen (platí u autobusové dopravy), v případě neobsazeného lůžka cena na vyžádání.

Doprava

Vlastní nebo zájezdovým autobusem ČR – Makarská a zpět. Nástupní místa autobusové dopravy: Karviná, Havířov, Ostrava, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Praha, Humpolec, Jihlava, Písek, České Budějovice

Oblast

  • Střední Dalmácie foto Střední Dalmácie - Makarská riviéra je považována za jednu z nejkrásnějších čá...

Obec

  • Makarská foto Makarská - Makarská riviéra je pás dalmátského pobřeží Jaderského moře, dlouhý ok...

Nej atrakce v okolí

  • Bol foto Bol (30 km) - Město a přístav a velmi oblíbené rušné letovisko na jižním pobřeží o...
  • Biokovo foto Biokovo (9 km) - Biokovo je chráněnou krajinnou oblastí a nádherné mohutné pohoří,...

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
CK Rywal, spol. s r.o.
IČ: 47668873
 

Foto na pozadí: Supetar v Chorvatsku.