THERMAL HOTEL BALANCE ★ ★ ★ ★ 

(LentiLenti)

Nechte se rozmazlovat v jedinečném čtyřhvězdičkovém hotelu. Přímo z hotelu se pohodlně dostanete krytou chodbou do termálních lázní, nového zážitkového světa a na letní koupaliště.

Všechny ceny a objednávka

Thermal Hotel Balance se nachází v pěkném prostředí v sousedství termálních lázní Lenti a parku energie St. George energy park, nabízí svým klientům dokonalou relaxaci. V hotelu je k dispozici restaurace, lobby bar. Ve 4 patře můžete navštívit sluneční terasu s kouzelným výhledem do okolní krajiny a hotelové wellness Balance spa, kde naleznete 4 sauny (finská sauna, aroma sauna, infra sauna a parní kabina), bazén s podvodní masáží, na místě je možné zakoupit masáže.
Termální lázně – Lenti Thermal Spa: všechny části lázní jsou dostupné přímo z hotelu
léčivé lázně: plavecký bazén, bazén s léčivou vodou, hydromasážní bazén, dětské brouzdaliště a bazén s teplotou vody 32–34°C.
letní koupaliště – od května do září, plavecký bazén, bazén s teplotou vody 32–34°C, bazén s léčivou vodou 36–38°C, dětské brouzdaliště, zážitkový bazén (74m dlouhá skluzavka, divoká voda, masážní lehátka…)
krytý zážitkový svět: zážitkový bazén se skluzavkou, dětské zážitkové brouzdaliště, masážní bazén pro dospělé (krční sprchy, masážní lehátka, gejzíry), vířivka
saunový svět – za poplatek – aromasauna, 2 x finská sauna, infrasauna, odpočinková místnost, ochlazovací bazén
St. George energy park činí tyto lázně ojedinělými. Hosté mohou společnými účinky léčivé vody a místa s výjimečnou energií lépe odpočívat a léčit se. K dispozici je hostům suchá Kneippova stezka a promenády.

Doporučení z CK Rywal

  • Hotel je nový, byl otevřenu v květnu 2016. Je trošku dále, přes Brno, Bratislavu a Györ cca 5,5 hod.cesty. Stojí to ale za to. Hotel je v pěkném prostředí v sousedství termálních lázní Lenti a parku energie St. George energy park a nabízí hostům dokonalou relaxaci. Vstup do lázní je neomezený.
    Michal Rybiář, prodej pobytů
    Michal Rybiář foto

Ubytování

Ubytování ve dvoulůžkových pokojích SUPERIOR s možností jedné přistýlky, s vlastním sociálním zařízením, TV, sejfem, minibarem, klimatizací a některé pokoje s balkonem.

Stravování

V ceně pobytu je polopenze (snídaně formou bufetu, sladká půlhodina (15.30–16.00 h), večeře formou bufetu s neomezenou konzumací nápojů*).
*výběr nealko nápojů z nápojového automatu, víno (bílé, růžové a červené), čepované pivo Soproni a káva

Slevy

Dítě do 2 let ZDARMA v pokoji se 2 dospělými osobami.

Příplatky

Rekreační poplatek 1,7 EUR / osoba a noc, platba na místě. Parkování 1 500 HUF / auto a noc.

Doprava

Thermal hotel Balance je vzdálen cca 570 Km od Prahy, 530 Km od Ostravy, 370 Km od Brna, 240 Km od Bratislavy.

Oblast

  • Lenti foto Lenti - Milovníkům turistiky poskytují nezapomenutelné zážitky 30 kilometrové post...

Obec

  • Lenti foto Lenti - Po celé Evropě známá voda v lázních Lenti je 40 000 letá léčivá voda, vhod...
Pořádající cestovní kancelář:
CK Rywal, spol. s r.o.
IČ: 47668873
 

Foto na pozadí: Supetar v Chorvatsku.