HOTEL EURÓPA FIT ★ ★ ★ ★ 

(HévízHévíz)

Hotel Európa Fit, oceněný jako „Hotel roku 2014“, kdy prošel celkovou rekonstrukcí, se nachází cca 400 m od unikátního hévízského léčebného jezera.

Všechny ceny a objednávka

Soustřeďuje se na spa a wellness služby. Přátelský personál se postará o pohodlí všech členů rodiny.
Hotelové bazény disponují vodní plochou cca 700m2 ve formě vnitřního wellness bazénu, léčebného bazénu, zážitkového bazénu, vnitřního a venkovního plaveckého bazénu, sezónního letního Acapulco rodinného bazénu a whirlpoolu. Nově modernizovaný saunový svět v přízemí sestává z finských saun, infrasauny, páry a herbária.
Hotelové Vitalium Medical Wellness Centrum kombinuje tradiční léčebné postupy a moderní wellness trendy. Hotelovým hostům je k dispozici široká škála masáží, aromaterapie, kryoterapie, bahenní a vodní kúry, lékařské a dietetické konzultace a mnoho dalšího.
Hotelové beauty centrum poskytuje komplexní péči kosmetických služeb.
Sportovní animační programy pod vedením odborného personálu, fitness centrum, stolní tenis, vodní aerobic, power a nordic walking, yoga, vnitřní a venkovní gymnastika uspokojí milovníky pohybu.
Hotelová restaurace Citrus Étterem nabízí speciality maďarské a mezinárodní kuchyně. Speciality na grilu z venkovní letní restaurace, aperitivy z Drink baru a zrekonstruovaný Mandarin bar a kavárna rozšiřují nabídku gastronomických služeb.
Hotel se postará o Vaše děti kvalifikovaným personálem, animačními programy, hlídáním a nabídkou vybavení pro děti.

Doporučení z CK Rywal

  • Velmi kvalitní ubytování, několik druhů bazénů a hotelové Vitalium Medical Wellness Centrum mi velmi zpříjemnilo pobyt a regeneraci. A stravování to byl gastronomický zážitek pro labužníky.
    Ivana Rybiářová, ředitelka
    Ivana Rybiářová foto

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje Standard mají balkon nebo terasu, individuálně ovladatelnou klimatizaci, jsou vybaveny sociálním zařízením s vanou nebo sprchou, fénem, sejfem, telefonem, LCD TV, minibarem, internetovým připojením a možností jedné přistýlky.
Pokoje Superior mají navíc výhled do zahrady, konvici na přípravu čaje a kávy, zdarma minerální vodu na pokoji při příjezdu, zvýšený komfort vybavení koupelny, také možnost jedné přistýlky.
Rodinné pokoje Apartroom Standard se skládají z obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, samostatné ložnice, koupelny, sociálního zařízení.
Rodinné pokoje Apartroom Superior mají výhled do zahrady. Minerální voda na pokoji při příjezdu, zvýšený komfort vybavení koupelny, kávovar a čajový a kávový set. Skládající se z přistýlky pro 2 osoby v obývacím pokoji, samostatné ložnice, koupelny, sociálního zařízení.

Stravování

Polopenze formou bufetu: bohatá vital snídaně a večeře. V mimosezóně polévky během oběda.

Slevy

1 Dítě do 5 let ZDARMA na přistýlce s polopenzí v doprovodu 2 dospělých osob na pokoji.

Příplatky

Rekreační poplatek 1,7 EUR / osoba a noc (osoby od 18 let) – platí se při příjezdu.
Pobyt se psem 35 EUR / noc (mimo červenec a srpen a o svátcích). Parkování 8 EUR / noc. Podzemní garáže 10 EUR / noc.

Oblast

  • Hévíz foto Hévíz - Historie místa sahá až do pravěku. Léčebné účinky lázní byly zřejmě znám...

Obec

  • Hévíz foto Hévíz - Historie místa sahá až do pravěku. Léčebné účinky lázní byly zřejmě znám...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
CK Rywal, spol. s r.o.
IČ: 47668873

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL HELIOS HOTEL HELIOS, Hévíz - Hunguest Hotel Helios ****, leží v překrásně udržovaném a přírodně chráněném parku o rozloze cca 4,5 ha, 500 m od centra Hévízu i od lé...
  • HOTEL PANORAMA HOTEL PANORAMA, Hévíz - Hunguest Hotel Panoráma se nachází v centru Hévízu, 150 m od termálního jezera a je zároveň spojen vytápěnou chodbou k léčebnému bazénu...
  • HOTEL NATURMED CARBONA HOTEL NATURMED CARBONA, Hévíz - Moderní hotel NaturMed Carbona**** Superior se nachází v centru lázeňského města Hévíz, je obklopen rozlehlým parkem.

Všechny hotely Hévízu

 

Foto na pozadí: Supetar v Chorvatsku.