HOTEL CARAMELL

(BükfürdőBükfürdő)

Svatby

Rozmanité prostory pro oslavy v Hotelu Caramell – přízemí s příjemnou atmosférou, střešní terasa nebo japonská zahrada obklopená romantickým klášterem jsou ideální místa pro méně početné svatby a venkovní obřady.

Poskytneme řešení pro individuální potřeby každého – od tradičních obřadů po extrémní svatby. Na hotel se můžete spolehnout v těch nejmenších detailech a také v naplánování celého velkého dne. V případě konkrétní dohody, s vámi hotel bude sdílet své nápady a mnoholeté zkušenosti a také vám pomůže navrhnout perfektní dekorace.

Taneční sál Santal
Elegantní zvukotěsný taneční sál, který je umístěn v horním poschodí v novém konferenčním centru hotelu, jeho kapacita má rozpětí 400 lidí. Klimatizovaná místnost, osvětlený přirozeným světlem je ideální místo pro větší svatby , sezení je zajištěno buď u kruhových, nebo u klasických čtvercových stolů. Místnost může být také rozdělena pro uspořádání menších svateb. Hotel vysoce doporučuje sál párům, které hledají exklusivní místo pro svatbu.

Villa Rosato Event house
Villa Rosato je skvělé místo pro intimní, soukromé, malé svatby. Kapacita Villy Rosato je asi 50–60 lidí. Terasa s příjemnou atmosférou a „plazící se“ levandulí je perfektní výchozí bod pro obřady pro celou svatební sezonu. 

Konferenční místnost

Svatba

Svatební výzdoba v konferenční místnosti

Máte zájem o skupinový pobyt nebo konferenci?

DCK Rekrea Ostrava, s.r.o.
tel: 596 112 301
e-mail: rekrea@rekrea.info
Více kontaktů

 

Foto na pozadí: Supetar v Chorvatsku.