Nová ubytování v naší nabídce

10. dubna 2015

Rozšířili jsme nabídku o nová ubytovací zařízení.

HOTEL DANUBIUS HEALTH SPA RESORT SÁRVÁR
Hotel se nachází v sousedství 200 let starého arboreta Sárvár přístupného přímo z hotelové zahrady. Svým hostům nabízí klasické léčebné kúry a wellness programy, relaxační služby wellness, relaxační koupele, terapie v relaxační a solné jeskyni.

HOTEL DANUBIUS HEALTH SPA RESORT BÜK
Hotel je umístěn v klidném místě nedaleko termálních lázní, hostům nabízí krásný výhled na Alpy. V hotelu je k dispozici vodní svět, kde mohou návštěvníci nalézt částečně kryté rekreační koupaliště s vodopádem, krytý termální bazén, krytý a zahradní bazén, vířivku Jacuzzi, saunu a parní lázeň.

SPIRIT HOTEL THERMAL SPA
Spirit hotel thermal spa je luxusní lázeňský hotel s krásným výhledem v jehož blízkosti se nachází les a sedm malebných jezer. Venkovní lázně a relaxační areál zahrnuje více než 10 000 m² se 22 bazény a krásným, rozlehlým, léčebným, lázeňským centrem.

HOTEL LOTUS THERME HOTEL & SPA
Tento exkluzivní 5-ti hvězdičkový hotel se nachází uprostřed parku nedaleko termálního jezera v lázeňském městě Hévíz. K dispozici je např. vnitřní a venkovní bazén, bazén s léčivou termální vodou, meditační a relaxační bazén, masážní lůžka a trysky, vířivka Jacuzzi, zahradní sauna a parní lázeň.

HOTEL NAPSUGÁR
Hotel se nachází v těsné blízkosti světově proslulých lázní Hajdúszoboszló. Součástí hotelu je fitness, finská sauna a solárium, ideální volbou pro odpočinek je pak relaxační centrum disponující vířivkou.

HUNGAROSPA THERMAL HOTEL
Hotel se nachází v klidném prostřední a je spojen s 30 hektarovým areálem lázní. Lázeňský komplex nabízí různorodý a bohatý program např: lázně pod širým nebem s více než 13 bazény, aquapark s 9 obrovskými skluzavkami a Aqua-Palace.

HOTEL DÉLIBÁB
Hotel Délibáb se nachází v srdci města Hajdúszoboszló a nabízí kvalitní služby a luxusní ubytování. V hotelu se nachází restaurace, bar, wellness centrum a termální lázně.

 

Foto na pozadí: Supetar v Chorvatsku.